VILKÅR

Simpelferie.dk er en rejseplatform, der frembringer rejseforsalg og inspiration til en god ferie. Dermed også sagt, at Simpelferie.dk ikke er et rejseselskab/rejsebureau, hvilket betyder du ikke kan købe rejser, ferier eller ligende direkte på Simpelferie.dk. Simpelferie.dk drives kommercielt og modtager vederlag fra tredje part. Alle vores ferie forslag er fundet ved manuelle søgninger på vores samarbejdspartneres platforme. Informationerne i vores ferie forsalg er derfor videreformidlet direkte fra rejseudbyderne. Simpelferie.dk’s kan således ikke gives nogen garanti for gyldigheden af de videreformidlet ferie forsalg. Langt størstedelen af vores ferie forsalg er kun gældende i begrænsede perioder.  

Ved specifikke spørgsmål angående rejserne bør rejseudbyderen kontaktes direkte. Endvidere bør man altid dobbelttjekke rejseinformationerne hos udbyderen før booking.

JURIDISK ANSVARSFRASKRIVELSE

Simpelferie.dk kan ikke garantere for indholdets nøjagtighed, fuldstændighed eller aktualitet. Vi tager forbehold for fejl og anden ukorrekte informationer, som bliver videreformidlet på simpelferie.dk.  

Stemmer oplysningerne på Simpelferie.dk ikke overens med informationerne på samarbejdspartnernes (rejseudbyderen) hjemmesider, bør du altid tage udgangspunkt i informationen den pågældende rejseudbyder.

Ansvaret for indhold på rejseudbydernes hjemmesider (eksterne links til tredjepart) er udelukkende hos de virksomheder, som ejer og driver de linkede sider. Simpelferie.dk har ikke været bekendt med lovovertrædelser af nogen art på de tidspunkter hvor disse links er lavet. Skulle vi blive bekendt med overtrædelser vil links til disse hjemmesider øjeblikkeligt blive fjernet. 

SAMARBEJDSPARTNERE

Simpelferie.dk drives kommercielt og modtager vederlag fra tredje part.

Dit forhold til en af vores samarbejdspartnere (tredjepart), gælder kun mellem dig og tredjepart. Du kan altså ikke holde Simpelferie.dk ansvarlig for eventuelle tab eller nogen form for skade, som følge af et mellemværende med vores samarbejdspartnere.

COPYRIGHT

Indholdet på Simpelferie.dk er underlagt dansk ophavsretslov, hvilket betyder at det er copyright-beskyttet. Kopiering af indehold kræver en forudgående skriftlig tilladelse fra Simpelferie.dk. Er der tale om kopiering til eget private brug er dette tilladt, men er må på ingen måde tjenes penge på indeholdet.