FAQ

Nedenstående finder du en liste over de ofte stillede spørgsmål. Skulle du stadig være i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at kontakte os her!

Er Simpelferie.dk et rejsebureau?

Simpelferie.dk er en rejseplatform, der frembringer rejseforsalg og inspiration til en god ferie. Dermed også sagt, at Simpelferie.dk ikke er et rejseselskab/rejsebureau, hvilket betyder du ikke kan købe rejser, ferier eller ligende direkte på Simpelferie.dk. Læs mere under Vilkår.

Hvordan bestiller jeg rejsen?

Simpelferie er blot til inspiration. Du bestiller rejsen, ved at følge det angivet link, hvor du vil blive viderestillet til en af vores samarbejdspartnere, hvor du kan bestille rejsen, som du finder på simpelferie.dk 

Jeg kan ikke få priserne til at passe, hvad gør jeg forkert?

Hvis ikke du kan få prisen til at passe kan det skyldes en af følgende: 

  • Du ønsker at rejse flere personer, end der er angivet i rejsetilbudet 
  • Du har ændret datoerne – Blot en dag til eller fra kan aflede en ændring i prisen 
  • Du har tilføjet ekstra bagage – Mange rejser indeholder kun håndbagage i den angivet pris. 
  • Priserne på hotel og fly, kan være steget siden vi fandt rejsetilbudet.

Hvorfor angiver Simpelferie.dk kun prisen for 2 personer?

Det er meget normalt inden for rejsebranchen, at finde rejser til 2 personer. Dette betyder ikke, at det ikke er muligt at tilføje flere personer. Dog skal man være opmærksom på, at prisen ofte vil stige. For at imødekomme alles behov, kan du benytte dig af vores “ 3 ferie forslag”, hvor vi sender 3 ferie forslag til dig, ud fra dine ønsket kriterier. 

Skal jeg booke både hotel og fly samlet?

Ja og nej. Nogle rejsetilbud er pakketilbud, hvilket betyder, at fly og hotel indgår i en samlet pakke, fra en af vores samarbejdspartnere, hvor der ikke er mulighed for at købe fly og hotel separat. Andre rejsetilbud er sammensat med fly og hotel fra forskellige samarbejdspartnere, hvor du har mulighed for at bestille enten fly eller hotel. Hvis dette er tilfældet, vil de være to forskellige links. Et link til fly, og et link til hotel.

Hvad går 3 ferie forslag ud på?

Kort fortalt betyder det, at du vælger dine ønskede rejsedestinationer, ønskede længde, budget, dato, lufthavn mv., også finder vi 3 ferie forslag, der bliver tilsendt din mail, som passer til dine ønsker og valgte kriterier, du har udvalgt ud fra formularen. Du skal blot udfylde dine ønsker og behov, så finder vi de 3 bedste forslag til dig. Nemmere bliver det ikke.

Skal jeg rejse på de angivne datoer?

Nej det skal du ikke. Men vær opmærksom på, at priserne ofte vil ændre sig, når der ændres på datoen. Datoerne er valgt, da det er der, hvor du får det bedste tilbud og den bedste pris.