GODE LYDBØGER TIL FERIEN

Hvad end man vælger at flyve eller køre på ferie, skal man sidde stille i flere timer. Derfor er det godt at have forskellige ting med, til at holde sig beskæftiget, så man ikke bliver helt rastløs under køre- eller flyveturen. Derfor kan du med fordel benytte dig af Bookbeat. Hos Bookbeat finder du et bredt udvalg af lydbøger, i alle genre, som du nemt kan lytte til i flyet, bilen, toget mv., når du smutter afsted på din længe ventet ferie.

ET BREDT UDVALG AF LYDBØGER HOS BOOKBEA

Bookbeat tilbyder 2 måneders gratis prøveperiode, så du kan nyde en god lydbog på vej på ferie, eller når du ligger ved stranden eller poolen. Du finder over 500.000 tusinde forskellige lydbøger, så både du, og resten af familien, har mulighed for at finde en bog der interesserer jer.

ANBEFALINGER

Nedenfor finder du nogle anbefalinger til lydbøger, som du kan finde hos Bookbeat.

"ROYALS" SERIEN AF ERIN WATT

Royals serien er en romantisk spænding, der ikke er til, at lægge fra sig igen. Du vil med garanti blive opslugt af denne serie, og forelske dig i karaktererne, dramaet og spændingen, der udspiller sig i en prestigefuld high school verden, hvor magt, penge og image er alt, og hvor alle har hemmeligheder. Serien består af 5 bøger, der alle er tilgængelige på Bookbeat, og er helt klart værd at høre! 

  1. Papirprinsessen 
  2. Askeprinsen 
  3. Løgnernes Palads
  4. Den ustyrlige arving 
  5. Det knuste rige
COLLEEN HOOVER

Colleen Hoover har rygte for, at være manges yndlingsforfatter. Hun har skrevet et hav af bøger, hvis fokus for det meste omhandler nutidige romantiske romaner, med hjerterørende plots og koncepter, som er til at finde hos Bookbeat. Hun er kendt for at skrive bøger, der bringer de mest afskyelige dele af samfundet frem i lyset, og viser processer til den bedste måde, man kan overkomme dem. Hendes bøger indeholder perfekte uperfekte karakterer, betagende romantik, spændingselementer og siges at være en følelsesmæssig rutsjebane.

Populære bøger fra Colleen Hoover på Bookbeat: 

  1. Det ender med os 
  2. Måske en dag 
  3. Forbandede kærlighed  

Det er selvfølgelig ikke kun romantiske lydbøger du finder hos Bookbeat. De har et hav af genre, hvor du både finder Krimi, Klassikere, Biografier, Fantasy, Business og Økonomi og meget mere.